Despre noi & Servicii

Despre Titan Stone

Domeniul  în care compania noastră activează și anume tăierea, fasonarea și finisarea pietrei este unul cu traditie atât pe plan international cât și pe plan national.

De la carierele de piatră existente în timpul Egiptului Antic, de unde s-a obtinut materialul necesar construirii piramidelor și până în prezent, folosirea pietrei naturale în amenajări interioare și exterioare atestă încă o dată nenumăratele și incontestabilele avantaje pe care acest element natural le oferă.

Povestea noastră este strâns legată de zona Muscel, o zonă recunoscută pentru Piatra de Albești și pentru folosirea cu precădere a pietrei naturale în constructii și amenajări.

Prin urmare așa se explică alegerea domeniului de activitate al companiei noastre, angajatii noștri fiind instruiti în prelucrarea pietrei în primul rând de către traditia acestei zone, unde piatra naturală a fost întotdeauna aleasă în detrimentul altor materiale atunci când vine vorba despre amenajări interioare și exterioare.

Titan Stone

Titan Stone

Aspectul estetic

Frumusetea și eleganta pietrei naturale sunt elemente care nu se vor demoda niciodată. În amenajările interioare puteti opta pentru placarea scărilor, a holurilor, livingului sau puteti să vă bucurati de un șemineu placat în întregime cu piatră naturală. Blaturile de masă din piatră reprezintă de asemenea o alternativă elegantă și longevivă. O baie placată cu piatră naturală sau placarea socului casei vor aduce un plus de stil și rafinament locuintei dvs.

Raportul calitate-pret

Trebuie mentionat faptul că acest material nu este unul ieftin, raportându-ne la celelalte materiale folosite în amenajările interioare și exterioare. Cu toate acestea, piatra naturală își va dovedi calitătile în timp. Rezistenta la șocuri mecanice, zgârieturi și pete precum și faptul că este un bun conductor termic, fac din acest material o alegere inteligentă.

Întretinerea facilă

Spre deosebire de alte materiale, piatra naturală se întretine foarte ușor datorită detergentilor special conceputi. În cazul șocurilor foarte puternice care pot cauza crăpături sau a traficului intens există și posibilitatea reșlefuirii acesteia acolo unde este amplsată, fără sa fie nevoie de înlocuirea totală.

Eco-amenajări

Indiferent de provenienta pietrei, aceasta rămâne un material natural și ecologic în totalitate. Astfel, alegerea pietrei în amenajarea casei sau a grădinii dv. reflectă grija pentru mediu.

Varietate – culori și texturi

Când vine vorba de diversitate, rocile naturale surprind printr-o gamă largă de culori și texturi. Fie ca sunteti adeptul unui stil clasic și elegant pe care îl doriti reflectat, si în amenajarea locuintei sau, dimpotrivă, vă regăsiti întru totul în stilul minimalist sau modern, piatra naturală satisface cu ușurintă dorinte și gusturi variate.

Activitate ecologică

Compania noastră dispune de întreg fluxul tehnologic pentru aprovizionarea cu apă și aer comprimat precum și de întreg fluxul tehnologic de recuperare și reciclare a deșeurilor rezultate în urma procesului tehnologic, în conformitate cu standardele UE în domeniu.